Home

Ga aan boord van een
levens-veranderende reis

Pasted

Om blijvend gewicht te verliezen, is veel meer nodig dan het volgen van een of ander dieet. Om blijvend gewicht te verliezen is een definitieve verandering in je gewoontes en patronen nodig.Met dit unieke afslankprogramma ga je aan boord van een levens-veranderende reis die nieuwe gewoontes en patronen in jou zal installeren. Ook ontvang je een wonderlijk hulpmiddel waardoor minder eten helemaal vanzelf gaat!

Je lichaam heeft een systeem dat geprogrammeerd en veranderd kan worden van binnenuit. Je kunt je mind zo programmeren om van je lichaam een verbrandende machine te maken. Je kunt je mind programmeren om alleen te eten als je echt honger hebt, geen emotionele honger of uit verveling. Je kunt je mind trainen om minder te eten en toch een voldaan gevoel te hebben, en dan ook te stoppen met eten. Om als vanzelfsprekend voor gezond eten te kiezen, om meer te bewegen, om meer water te drinken. Hierdoor is een gezond gewicht gemakkelijk te behalen maar vooral te behouden.

Start vandaag nog met jouw nieuwe leefstijl

Wist je dat jouw onderbewuste er 12 weken over doet om nieuwe gewoontes en patronen eigen te maken en helemaal automatisch te laten gaan?

Interessant? Neem dan even 10 minuten de tijd om deze video te bekijken.

Pasted

Reken nu definitief af met jouw overgewicht en start vandaag nog met jouw nieuwe leefstijl met het unieke afslankprogramma van Debbie Steur:

Het programma is verdeeld in 12 weken. Je ontvangt 7 verschillende sessies met een werkboek, bijbehorende video’s en 20 extra sessies persoonlijk door mij ingesproken! De sessies zullen jou laten doen en gedragen als een persoon die van nature al slank is!

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

De sessies zijn door mij persoonlijk ingesproken, je kunt ze in je eigen vertrouwde omgeving beluisteren wanneer het jou uitkomt. Tijdens de sessies breng ik jouw brein in een diepe staat van ontspanning, oftewel de theta staat, de staat tussen waken en slapen in. Op deze manier ontstaat er een opening naar het onderbewuste. Dat is de plek waar jouw gewoontes, patronen, overtuigingen, normen, waarden en gevoelens en emoties liggen. Het onderbewuste is als een spons, het zal alle informatie en positieve suggesties gemakkelijk opnemen. Je zult merken dat je je na de sessies heerlijk fris, licht, opgeruimd en ontspannen voelt.

De virtuele maagband

Jij ontvangt een wonderlijk hulpmiddel op de weg naar de nieuwe slanke jij. Jouw nieuwe beste vriend, namelijk jouw virtuele maagband! Door dit geweldige hulpmiddel te ontvangen, wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt. De maagband zorgt er namelijk voor dat jij nooit meer te veel zult eten en dat je weer op de natuurlijke manier op de signalen van je lichaam gaat reageren.

De dagelijkse basisregels

Om deze onderneming van gewichtsverlies tot een succes te maken, is het belangrijk om te beseffen dat ik geen toverstaf heb en geen abracadabra doe. Het is belangrijk dat jij 100% verantwoordelijkheid voor jezelf neemt. We zullen als een team werken en jij zal jouw deel moeten doen. Wellicht zijn jij en je onderbewuste wat uit elkaar gegroeid, samen gaan we er voor zorgen dat jullie de samenwerking weer aan gaan.Dit doe je door je te houden aan 6 simpele dagelijkse basisregels. Het is jouw taak om je te houden aan deze dagelijkse regels. De regels zorgen er voor dat de werking van de maagband versterkt en dat de nieuwe gewoontes en patronen snel automatisch zullen gaan.

De dagelijkse basisregels zijn als volgt:

 • Eet 3 kleine maaltijden per dag
 • Eet langzaam en bewust
 • Stop met eten zodra je voldaan bent
 • Doe minimaal 30 minuten per dag aan lichaamsbeweging
 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag
 • Luister minimaal 2 keer per dag naar de sessies
env

Gratis Afslank sessie!

Ik snap dat dit allemaal nieuw voor je is en dat je geen idee hebt wat je van de sessies kunt verwachten. Daarom heb ik voor jou deze gratis afslanksessie ingesproken.

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Als jij nooit meer op dieet wilt en op een leuke en simpele manier wilt afslanken zonder jezelf ook maar iets te ontzeggen dan is dit unieke afslankprogramma zeker iets voor jou!

 • Krijg volledige controle over je eetgewoontes en patronen
 • Verander je lichaam in een vetverbrandende machine
 • Direct meer energie en een fitter lichaam
 • Hormoonhuishouding komt weer in balans
 • Beter slapen en rust in je hoofd

Werk met Debbie samen

Een jaar lang toegang tot alle sessies. Het programma kost je dus maar 1,- per dag! Niet goed geld terug garantie!Ik weet 100% zeker dat deze methode werkt en daarom geef ik je 14 dagen de tijd om dat zelf te ondervinden. Als je dan toch besluit dat het programma niet iets voor jou is, krijg je zonder gedoe je geld terug. Liever persoonlijk 1 op 1 gecoacht worden door mij? Ook dat kan!

Online afslank programma van

Pasted

12 weken programma
7 hoofdsessies
20 extra sessies
Toegang besloten community
Online coaching
Een jaar toegang tot alle sessies
Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig èn persoonlijk

De investering voor de nieuwe slanke jij is nu tijdelijk:
365,- i.p.v. 565,- incl btw

1 op 1 afslankprogramma

Pasted

12 weken programma
7 hoofdsessies
20 extra sessies
Toegang besloten community
Online coaching
Een jaar toegang tot alle sessies
Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig èn persoonlijk

De investering voor de nieuwe slanke jij is nu tijdelijk:
365,- i.p.v. 565,- incl btw

Je doet het niet alleen…

Samen sta je altijd sterker en blijf je gemotiveerd. Daarom krijg je toegang tot een besloten community met andere deelnemers.

Ik ben zelf actief aanwezig en deel alle informatie die je nodig hebt om blijvend gewicht te verliezen. Je zult continu gemotiveerd en geïnspireerd worden. Daardoor blijf je gemakkelijk op het juiste pad en zul je merken dat je in een positieve ‘’flow’’ terecht komt. Ik houd elke week een Q&A waar ik persoonlijk al jouw vragen beantwoord.

Afvallen is leuk!

Hoe voel jij je als je aan het woordje dieet denkt? Blij? Enthousiast? Gelukkig? Nee, ik denk eerder neerslachtig, opgesloten, beperkt…

Deze unieke manier maakt het afvallen een feestje! Waarom? Omdat je alles kunt eten wat je wilt! Een stukje taart op een verjaardag, een glaasje wijn als je daar trek in hebt.Je leert weer opnieuw om naar je lichaam te luisteren. Je leert om gezonde keuzes te maken omdat je dat zelf wilt! Niet omdat iemand dat jou oplegt. Dat werkt namelijk averechts.Jouw doelen worden tot in detail zo helder, dat jij 100% gemotiveerd bent om er voor te gaan!

Pasted

Het programma is in principe voor iedereen geschikt. Man, vrouw, jong en oud. Het slagingspercentage staat op dit moment op 80%. Dat is aardig hoog als je dat vergelijkt met het slagingspercentage van 40%-50% bij een echte maagband.

Jouw slagingspercentage hangt helemaal af van jouw eigen inzet. Ik zal me voor 100% inzetten, we zullen als een team gaan werken en jij zal jouw deel moeten doen.

Ik snap je twijfels. Waarschijnlijk voelt dit als weer een poging om af te vallen.

Het leuke is, dit is absoluut niet weer een poging want met dit afslankprogramma gaan we namelijk juist de onderliggende belemmerende patronen en gewoontes transformeren. Dat betekent dat jij ‘’de stroming weer mee krijgt’’ in plaats van tegen.

Jij en je onderbewuste gaan weer samenwerken en je zult jezelf definitief allerlei gezonde gewoontes en patronen aanleren waardoor het afvallen bijna als vanzelf gaat.

Je krijgt de regie als het ware weer zelf in de hand!

Daar kan ik heel kort en duidelijk over zijn. JA!

Iedereen heeft namelijk een onderbewuste. Want je hartslag, ademhaling, zelfs fietsen denk je niet bewust over na toch?

Het onderbewuste communiceert in beelden en plaatjes.

Omdat het onderbewuste het verschil tussen echt en nep niet kent, is het mogelijk om door middel van een visualisatie (beelden en plaatjes) een echt werkende maagband te plaatsen.

Door je te houden aan de dagelijkse basisregels, zorg je er voor dat de werking van de maagband versterkt

De virtuele maagband blijft levenslang zitten. Als je eenmaal je streefgewicht behaald hebt dan blijf je ook netjes op je streefgewicht, mits je naar je buik blijft luisteren. Je kunt dus niet ‘’te dun’’ worden. Het onderbewuste zorgt er altijd voor dat het op de meest gezonde, veilige en snelle manier gebeurt.

De meeste mensen vallen rond de 0,5-1 kilo per week af. Het onderbewuste zorgt er altijd voor dat het op de meest gezonde, veilige en snelle manier gebeurt.

Tijdens het programma krijg je richtlijnen mee over gezonde voeding.

Deze richtlijnen zijn opgezet in samenwerking met een erkend diëtiste.

Ik werk niet met voedingsschema’s of dagmenu’s.

Elk lichaam is anders en reageert anders op bepaalde producten.

Het programma leert je om weer op een natuurlijke manier naar de signalen van je lichaam te luisteren en dus ook goed te voelen welk eten en hoeveel eten goed voor jou is.

Kom je er echt niet uit? Dan kan ik je in contact brengen met een erkend diëtiste waar ik mee samenwerk.

De sessies heb ik persoonlijk voor jou ingesproken. Je kiest een moment wanneer het jou uit komt en even rustig kunt gaan liggen of zitten. De muziek, de woorden en de technieken die ik gebruik zorgen er voor dat jouw brein in een diepe staat van ontspanning raakt, oftewel: de theta staat, de staat tussen waken en slapen in. Op die manier ontstaat er een opening naar het onderbewuste en dat is de plek waar de veranderingen plaatsvinden. Daar sta je open voor de positieve suggesties die ik je meegeef en dat zul je merken in je dagelijks leven.

Ja, dit werkt net zo goed. Misschien zelfs wel beter aangezien je de sessies in je eigen vertrouwde omgeving beluistert, is het gemakkelijker om jezelf helemaal te ontspannen.

Het online programma is heel persoonlijk gemaakt door de video’s die ik heb ingesproken en door de besloten community waar ik zelf heel actief ben. Je zult veel van mij zien en horen.

Nee, het is niet erg als je in slaap valt. Het onderbewuste is als een spons en zal evengoed alle informatie opslaan.

In principe werkt het allebei hetzelfde. Ook is het grootste gedeelte van het 1 op 1 programma online.

Je krijgt 3 extra sessies van 2 uur bij mij in de stoel waarin we nog dieper in gaan op jouw persoonlijke doelen en eventueel onderliggende oorzaken van je overgewicht kunnen transformeren.

Als je liever persoonlijk gecoacht wil worden en overdag op dinsdag en woensdag beschikbaar bent dan is het 1 op 1 programma iets voor jou.

Online coaching betekent dat ik persoonlijk actief ben in de besloten community waar ik veel informatie deel, filmpjes deel en elke week een Q&A houd waar ik al jouw vragen beantwoord.

Na je inschrijving en betaling krijg je een persoonlijke inlog en kom je op het beveiligde gedeelte van mijn website. Daar vind je:

 • Een handleiding waarin precies wordt uitgelegd wat je moet doen en hoe je er voor kunt zorgen dat je maximale resultaten behaalt.
 • Elke week een persoonlijk werkboek waarin je jouw persoonlijke doelen stelt en mijn gestelde vragen beantwoordt.
 • Bij elke nieuwe sessie ontvang je een instructie video door mij ingesproken.
 • 7 verschillende hoofdsessies
 • 20 extra sessies
 • Toegang tot de besloten community

Nee, het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Zie het programma echt als een investering in jezelf en als je besluit er voor te gaan, ga je er ook echt voor en betekent dat een verandering voor de rest van je leven.

Om het programma te kunnen volgen, heb je een goed werkende internetverbinding nodig, een smartphone, tablet, laptop of computer.

En niet heel onbelangrijk; een duidelijk doel!

Ook is het belangrijk dat als je besluit er voor te gaan, dat je er ook echt voor gaat. Niet meer achterom kijken maar vooruit. Echt kiezen voor jezelf en je eigen gezondheid en geluk!

Ik weet 100% zeker dat deze methode werkt en daarom geef ik je 14 dagen de tijd om dat te ondervinden. Als je na 14 dagen dan toch besluit dat het programma niet iets voor jou is, krijg je zonder gedoe je geld terug.

Zeker! Dat is het mooie van het online programma. Je kunt het overal in je eigen tijd volgen.

Van uitstel komt afstel. Het juiste moment is natuurlijk NU!

Stop met smoesjes en excuses. Stop met je lichaam straffen met een of ander streng dieet.

Met het afslankprogramma van Debbie Steur kom je uit die negatieve spiraal, je zult je energieker voelen dan ooit en dat zonder ook maar één dag te hoeven diëten!

Als je besluit er voor te gaan, is het wel belangrijk dat je er ook echt voor gaat.

Ik ben jouw coach, ik zal jou begeleiden maar ik verwacht van jou absolute inzet!

Ik hoop je heel snel te ontmoeten.

Kom in contact

Een jaar lang toegang tot alle sessies. Het programma kost je dus maar 1,- per dag! Niet goed geld terug garantie!Ik weet 100% zeker dat deze methode werkt en daarom geef ik !